fbpx

VSF Házirend

1. Felelősségek
Teljes felelősséget vállalsz azért, hogy kizárólag teljesen egészséges állapodban edzel a teremben.
A termet saját felelősségedre használod (Segélyhívás:112).
A házirend elfogadásával elfogadod, hogy a terem használata során a teremben okozott károkért kártérítési felelősséggel tartozol.

2. Megérkezés
Kérjük, ahogy megérkeztél a kabátodat és utcai cipődet az előtérben hagyni szíveskedj, a terem tisztasága megőrzése és az otthoni kényelem fenntartása céljából.
Mielőtt bármit elkezdenél, kérjük alaposan moss kezet, így biztosítod saját egészséged és mások egészsége védelmét.

3. Teremhasználat
Kérjük a rudakat és az egyéb sport felszereléseket rendeltetésüknek megfelelően használd.
Kérjük használat után minden rudat törölj át, amit használtál. Távolítsd el a magnéziát és kérjük fújd le a speciális fertőtlenítőszerrel, melyet biztosítunk számodra a teremben.
Biztosítunk a teremben fitnesz szőnyeget és a rúd köré biztonsági szőnyeget. Kérjük ezen szőnyegeket is fertőtlenítsd használat után. Köszönjük!

Rúdtísztító szerek, fertőtlenítő szer és magnézia
A teremben oldalt a tartódobozban találod a magnéziát, a rúdtisztító sprayt és a fertőtlenítő szert. Kérjük használat után ugyanide tedd majd vissza őket. Köszönjük.
Fontos, amennyiben más eszközöket is használsz például SMR henger vagy fitnesz szőnyeg, kérjük, azokat is fertőtlenítsd le használat után. Köszönjük!

Takarítás és fertőtlenítés
A terem takarításáról és fertőtlenítéséről hetente mi többször gondoskodunk, hogy a legnagyobb higiéniában edzhess. Külön megköszönjük, ha a rendre Te is ügyelsz, és gyakorlás végén mindent visszapakolsz a helyére.

Kérjük, hogy mindennemű hulladékot a szemetesekben helyezz el. Ha bármilyen tisztasági problémát észlelnél, kérjük, jelezd felénk emailben (sport@miraclemotion.hu) vagy személyesen az edzőnél.

Az öltözőben vagy az edzőteremben bárhol elhelyezett személyes tárgyakért a Sportegyesület felelősséget nem vállal, ezért kérjük, hogy ott tartózkodásod alatt értékeidre ügyelj és vidd magaddal.

4. Biztonsági irányelvek
Az edzés előtt kérünk távolíts el magadról minden ékszert, testi épséged megóvása érdekében, illetve a rudak felületén is kárt okozhatnak és maguk az ékszerek is sérülhetnek.

Saját érdekedben az edzést megelőző 24 órában kerüld a krémek, illetve testápolók használatát, mivel ezek csúszóssá, ezáltal kevésbé tapadóssá teszik a rudakat.

Kérjük, hogy amennyiben anyajegyed, vagy olyan sebed, sérülésed van, ami a gyakorlás során érintkezhet a rúddal, azt ragaszd le, elkerülve ezzel a további felületi sérülések kialakulását.

Foglalkozásainkon kiemelt figyelmet fordítunk a résztvevők biztonságára, így fontos, hogy az edzéseken maradéktalanul betartsd az edző utasításait!
Az edzéseken kizárólag az edző által kijelölt feladatokat szabad gyakorolni. Amennyiben egy résztvevő az edző által kijelölt feladattól eltérő elemeket gyakorol, vagy azokat egy másik résztvevőnek igyekszik tanítja, az edző távozásra szólíthatja fel.

A házirend elfogadásával egyöntetűen elfogadod, hogy a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület által biztosított edzéseket kizárólag saját felelősségre és egészségesen veszed csak igénybe.

5. Ajánlott viselet
Az edzésekhez ajánlott viselet a rövidnadrág, testhez álló felső/atléta/top. A téli időszakban és speciális edzésekhez pedig a melegítő, leggings, zokni és a térdvédő. Javasolt még magaddal hozni egy kisebb törölközőt, a neked legmegfelelőbb tapadást elősegítő szert, és kulacsot. Vizet mi biztosítunk!

6. VSF Club – az online csoda
A VSF Clubhoz való csatlakozással lehetőséged nyíllik arra, hogy ott legyünk veled online és utat mutassunk a videótár segítségével a fejlődésedhez akár fitnesz akár rúdsport terén. Így nem hagyunk magadra, bárhol is edzel a világban, legyen ez otthon, kinn a parkban vagy épp Alaszkában 🙂
A VSF Club 4 csomagot (Start, Pro, Vitality és Mentor) is kínál Neked, hogy ki tudd választani a Neked leginkább megfelelőt. További információért kattints a www.miraclemotion.hu oldalra.

7. Elérhetőség / Kapcsolattartás
Ha elakadnál valamiben, vagy kérdésed merül fel kérjük írj nekünk emailt a sport@miraclemotion.hu email címre.

Weboldal: miraclemotion.hu
Facebook: www.facebook.com/vsfse
Email: sport@miraclemotion.hu

Jó edzést kívánunk Neked!
VSF 💜 – spin with us –