fbpx

Egészségügyi kérdőív

VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület (VSF)

EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDŐÍV

 

Csak bejelentkezett tagoknak.

 

A VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület fenntartja a jogot, hogy amennyiben a fenti kérdések közül bármely jelenlevőnek egy igen válasza is volt, a Sportegyesület a jelenlevő orvosi igazolás benyújtásáig elhalasztja az edzésen való részvétel jóváhagyását.
Köszönjük, hogy időt szakítottál az egészségügyi kérdőív kitöltésére.

VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület
Edzés előtti tájékoztató és adatkezelési hozzájárulási Nyilatkozat

A VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület edzésprogramjait teljesen egészséges emberek számára hozták létre.

Az edzések fő céljai izomerősítés, állóképesség és hajlékonyság növelés, kardió tréning, önbizalom növelés és kecsesség fejlesztés, kiegyensúlyozott, folyamatos és harmonikus mozgás.

Minden edzés bemelegítéssel kezdődik és levezetéssel, illetve nyújtással ér véget, melynek fő célja a hajlékonyság megtartása és fejlesztése.
Minden tevékenység és mozdulatsor elmagyarázásra és bemutatásra kerül. Amennyiben bármilyen okból úgy érzed, nem tudod végrehajtani a gyakorlatokat, kérjük, tájékoztasd az edzőt. Minden kérdést szívesen vesznek edzőink az edzéseken és azon túl is. Ha bármilyen kételyed vagy fenntartásod van, kérjük, jelezd nekünk, hogy magyarázattal szolgálhassunk, és kellő tájékoztatást adhassunk.

Az edzés programja úgy épül fel, hogy mindenfajta sérüléseket minimalizáljuk. Mint minden edzés, ez is minimális kockázatokkal jár, mint például horzsolódás, égés, kipirosodás. Ha bármikor a program közben kellemetlen érzésed támad, kérünk, hagyd abba az edzésprogramot, és tájékoztasd az edzőt haladéktalanul.
Megértem, hogy esetlegesen szenvedhetek horzsolást, és égési sérülést.
Egyetértek, hogy részt vegyek a VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület edzői által tartott edzésprogramon.

Az edzés felépítéséről, céljáról, előnyéről és kockázatáról tájékoztatva lettem, és megértem, hogy az adott edzést bármikor abbahagyhatom. Aláírásommal kijelentem, hogy a VSF programjain, edzésein, eseményein látott/tanult/gyakorolt mozgáselemek/koreográfiák/gyakorlatok/edzésmódszerek/stb. a VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület szellemi tulajdona, melyet a VERTICAL SPIN & FITNESS Sportegyesület előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben, sem egészben nem adható ki sem közvetlen, sem közvetett módon. Kijelentésem teljes büntetőjogi felelősségem tudatában teszem.
Alulírott a jelen nyilatkozat aláírásával ezúton kifejezetten hozzájárulok, hogy a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátozásairól szó1ó 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – részemre reklámküldeményeket továbbítson, kijelentem továbbá, hogy adatszolgáltatásom önkéntes.

Alulírott kijelentem, hogy a fenti tájékoztatást tudomásul vettem. Kijelentem továbbá, hogy az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint ezennel hozzájárulásomat adom, hogy a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület az Infotv. 3. § 2. pontja szerinti személyes adataimat kezelje.
Alulírott tudomásul veszem továbbá, hogy adataimat az adatkezelő szervezet(ek) munkatársai, alkalmazottai megismerhetik. Kijelentem, hogy az adatkezelés céljáról, a belső adatkezelési szabályokról, az adatkezeléssel kapcsolatos jogaimról részletes tájékoztatást kaptam, azokat megértettem és az adatkezelési hozzájárulásomat önként, az adatkezelési cél megvalósulása érdekében adtam. A hozzájárulásom kiterjed továbbá arra, hogy a Vertical Spin & Fitness Sportegyesület az alábbi személyes adataimat: egészségügyi kérdőíven szereplő – különleges – személyes adatok és személyes, azonosító adatok a tevékenysége folytatásához illetve az ahhoz szükséges körben harmadik személy részére továbbítsa.