A nőiesség különleges ajándék. Lágyabbá, gyengédebbé, kedvesebbé, gondoskodóbbá, szenvedélyesebbé és szeretetteljesebbé varázsol bennünket. Nőként természetes, hogy nyitottabbak és sebezhetőbbek vagyunk. Arra teremtettek minket, hogy kötődni tudjunk, hogy másokhoz kapcsolódjunk, hogy életet adjunk. És igen: a lágy, finom vonásaink célja, hogy vonzzuk a férfiakat.
A tudatosság arról szól, hogy megbecsüld azt, aki vagy. Arról, hogy magadba nézve megértsd, mit kaptál ajándékba, miben vagy tehetséges. A női létben, illetve a nőiséged felvállalásában semmi szégyellnivaló nincsen.
A workshopon azok a jógapózok vannak csokorba szedve, amelyek kimondottan a női szervek energetikai áramlását harmonizálják, és ezzel  segítik elő az egészségmegőrzést, adott esetben az öngyógyító folyamatok beindulását és kiteljesedését. Továbbá olyan jógapózok vannak beillesztve a gyakorlásunkba, melyek alakformálási szempontból „fontosabb” testrészek – mell, fenék, comb – alakítását szolgálják. Természetesen nem maradnak ki a gátizmokkal , csípőnyitással kapcsolatos gyakorlatok sem, hiszen azok fontossága is jelentős.
A workshop akkor tud hozzánk tenni, ha az egészséges életmód, a nőiességük „kivirágzása” testi, érzelmi és energetikai minőségben egyaránt fontos számunkra. Hiszen az egyik legfontosabb üzenete az, hogy élvezzük és legyünk hálásak azért a csodálatos lehetőségért és megtapasztalásért, melyet jelenlegi megtestesülésünk biztosít számunkra, és amit úgy nevezzük: Nőiesség.

A 3 órás workshop a nőiesség jegyében, várunk szeretettel, 2021.november 21-én 09:00-12:00-ig a Kálvária út 55. szám alatt. 😌🧘🏻‍♀️