Üdv a 10 éves Vertical Spin SE megújult honlapján! Ha régi motoros, vagyis régi “rudas” vagy, akkor bizonyára emlékszel még a régi oldalunkra ami a sportrudtanc.hu néven volt elérhető – ha most találkozol velünk először akkor pedig több mindenről is lemaradtál eddig, és biztos lehetsz benne hogy nem az előző honlapot fogod legjobban bánni.  Na de sebaj, bárhogy is vagy itt, most az egyik legjobb helyen vagy a legjobb időben – úgy hogy, vágjunk is bele 🙂

Mivel a rúdsporttal együtt mi is folyamatosan fejlődtünk az elmúlt 10 évben – többek között kialakítottuk a VSF edzésrendszert, amely keretei között több mint féltucat különböző fitnessedzést tartunk rendszeresen minden héten – szerettünk volna egy olyan portált készíteni nektek, amely nem csak megjelenésében modern, hanem használatával is megkönnyíti aktív sportolóink mindennapjait.

Egyszerűen csak használd! A regisztráció után a MyVSF menüpontban bejelentkezve egyszerűen, pár kattintással tudsz jelentkezni bármelyik sporteseményünkre / rúdsport tanfolyamunkra / workshopunkra / fitnessedzésünkre, illetve hamarosan egyéb MyVSF Clubtagoknak szóló egyedi funkció és kedvezmény is vár rád.

Jól hangzik?

Ha eddig még nem tetted meg akkor itt az idő, kattints és csatlakozz a VSF Csapatához most:
www.miraclemotion.hu/regisztracio

A legfrisebb sporteseményekért, hírekért kövess minket hivatalos Facebook oldalunkon, a www.facebook.com/vsfse oldalon.